Hakkuut ja puidenajo Hartolasta

Ota yhteyttä

Onko tontin puusto liian tiheää? Peittävätkö puut hienon maiseman?


Idyllisessä suomalaisessa maisemassa silmä lepää, oli se sitten järven tai lammen rannalla. Tilamaisemointihakkuupalvelussa kaadetaan ylimääräiset puut. Maisemointihakkuussa valitaan sopivat poistettavat puut ja korostetaan jäljelle jäävää maisemaa.


Tmi Pilke, Teemu Vikman tarjoaa ammattitaitoiset hakkuut Hartolasta käsin Joutsan, Pertunmaan, Heinolan, Sysmän sekä muun Päijät-Hämeen alueella. Palvelen sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita. Metsänomistajille tarjoan hakkuupalveluiden lisäksi myös konsultointia.


Ajan puut maataloustraktorilla, jolloin koneen paino on huomattavasti kevyempi kuin tavallisesti käytetyllä puunajokoneella.

Teen myös puunkaatoa

Hakkuupalvelut

Maisemointihakkuu, jossa valitaan sopivat poistettavat puut ja korostetaan jäljelle jäävää maisemaa. Yleensä tontti raivataan ensin tarpeen mukaisesti, jonka jälkeen harvennetaan moottorisahalla, jotta lopputulos on siisti.

Tonttihakkuu tehdään kun ollaan esimerkiksi rakentamassa tontille. Kartoituksessa suunnitellaan ja valitaan ne puut, jotka halutaan säilyttää tontilla. Puiden, jotka aiotaan jättää tontille, pitää olla hyväkuntoisia. Jos on pienestä tontista kyse, säästetään mieluiten lähellä rajaa olevat puut.


Avohakkuu on niin sanotusti uudistushakkuutta, eli siinä poistetaan alueelta lähes kaikki puut. Avohakkuun jälkeen alueelle istutetaan joko taimia tai kylvetään puiden siemeniä.

Toteutan kaikki hakkuut sekä miestyönä sahalla että hakkuukoneella aina kohteesta riippuen. Lähtökohtana olisi mahdollisimman siisti työnjälki ilman raskaiden metsäkoneiden jättämiä jälkiä maastoon.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää hakkuista!
Puhelin-ikoni

Tarjoamani hakkuupalvelut sisältävät monipuoliset hakkuut aina pienimuotoisista maisemointihakkuista kaiken kattaviin avohakkuisiin. Kysy lisää, palvelen Hartolasta käsin koko Päijät-Hämeen alueella!

Ota yhteyttä

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.